Actualitate

Trei bărbați, reținuți după o bătaie între două găști rivale din Turda și Mihai Viteazu

Trei bărbați au fost reținuți după un conflict încheiat cu împușcături între mai multe persoane din Turda și Mihai Viteazu

Polițiștii din Turda au intervenit duminică seara la un conflict care a avut loc între mai multe persoane. În urma bătăii, a fost deschis un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, uz de armă fără drept și distrugere.

„La locul sesizat s-a deplasat o echipă operativă, rezultând în urma verificărilor preliminare efectuate faptul că pe fondul unor disensiuni anterioare care urmează a fi stabilite în cadrul anchetei, persoanele care se deplasau cu două autoturisme pe raza localității s-ar fi agresat fizic, având asupra loc obiecte tăietoare și contondente, fiind totodată avariate părți componente ale uneia dintre mașini. De asemenea, în timpul scandalului ar fi fost utilizat un pistol neletal cu bile de  cauciuc”, a transmis IPJ Cluj.


În urma scandalului, trei bărbați au fost reținuți după o serie de percheziții efectuate în Turda și Mihai Viteazu.

„În cursul dimineții de azi, 26 august anul curent, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Mihai Viteazu și în municipiul Turda, la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 36 de ani. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda continuă cercetările în vederea documentării tuturor aspectelor sesizate și stabilirea răspunderii judiciare.”, a mai adăugat reprezentatul IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter