Actualitate

Tineri, arestați preventiv pentru că au furat un lanț din aur de la gâtul unui băiat, în Mănăștur

Doi tineri au fost arestați preventiv, după ce au furat lanțul de aur al unui băiat, chiar de la gâtul acestuia, într-un parc din Mănăștur.

 

 


Patru tineri au jefuit un băiat într-un parc în cartierul Mănăștur, pe data de 15 august. 

 


Făptașii au sărit pe băiat și i-au luat lanțul prin violență. Doi dintre aceștia au fost arestați preventiv de către polițiști.

„La data de 19 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, doi tineri, de 21, respectiv 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Apahida, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. La aceeași dată, aceștia au fost prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care au emis mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


În fapt, poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că, la data de 15 august a.c., în timp ce se afla într-un parc din cartierul Mănăștur, patru tineri necunoscuți l-au deposedat, prin violență, de un lanț din aur pe care îl purta, ulterior părăsind locația indicată în apel. Inițial, ca urmare a activităților investigativ-operative desfășurate, la data de 16 august, polițiștii au identificat una dintre persoanele participante la săvârșirea infracțiunii, respectiv un tânăr de 16 ani, din comuna Florești.

Urmare a probatoriului administrat, tânărul a fost reținut la aceeași dată, iar în cursul zilei de 17 august, magistrații au dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Astfel, activitățile specifice derulate au condus la  identificarea autorilor, respectiv patru tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de  ani, toți din județul Cluj, doi dintre aceștia fiind arestați preventiv, față de altul fiind dispusă măsura controlului judiciar”, a transmis IPJ Cluj. 


CITEȘTE ȘI:

Femeie de 49 de ani, VIOLATĂ de un tânăr într-un hotel din Cluj-Napoca. Agresorul, arestat preventiv

 


Bătaie și furt pe stradă, în Cluj! Mascații i-au săltat pe bărbații care au pornit conflictul. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter