Actualitate

FOTO Strada Andrei Șaguna din Cluj-Napoca a început să prindă culoare

Uneori, pentru a schimba lumea e suficient să oferi o floare. Inspirați de numeroasele fotografii cu centrele cochete ale orașelor din Vest, Asociația Daisler a demarat anul trecut o campanie numită Centrul Verde, care constă în transformarea accelerată a anumitor zone din cadrul orașului Cluj-Napoca.

 

După ce anul trecut Piața Muzeului a prins culoare, astăzi, 19 august, strada Andrei Șaguna numită și Mica Veneție din Cluj-Napoca a intrat în campania Centru Verde.


Clujenii pot să adopte jardiniere și ghivece cu flori și plante

Asociația Daisler pune la dispoziția celor care trăiesc sau muncesc pe strada Andrei Șaguna peste 1.000 de jardiniere și ghivece cu flori.

„Am ajuns astăzi cu 200 de ghivece, o parte din cele 1000 pe care Asociația Daisler și partenerii le-au pus deoparte pentru inițiativa Centrul Verde, ediția 2021. Sperăm ca gestul nostru să fie un început pe care și locuitorii acestei zone să-l continue mai departe, să decoreze balcoanele și geamurile cu flori foarte frumoase, pentru beneficiul celor care trăiesc aici, celor care se plimbă prin această zona și a turiștilor", a transmis Andi Daiszler, președintele Asociației Daisler, inițiatorul proiectului.


Beneficiarii încântați de acest proiect

De la voluntarii care au ajutat la transportarea ghivecelor cu mușcate curgătoare, la beneficiari și simpli trecători, cu toții erau încântați de acest proiect.

„Consider că un strop de culoare în Cluj este bine venit. Inițiativa aceasta din punctul meu de vedere aduce un plus atât străzii, cât și a persoanelor care o tranzitează", a declarat unul din beneficiari pentru monitorulcj.ro


„Îmi place mult ideea cum că o stradă sau un geam, se schimbă doar cu câteva ghivece. Noi sperăm ca pe viitor să fie mai multe zone atât din oraș, cât și din țară pe care să le putem colora", a declarat unul din voluntarii proiectului Centru Verde.

CITEȘTE ȘI


Skatepark-ul Rozelor e gata! Cum arată parcul pentru sporturi extreme? - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter