Actualitate

Un voluntar din Cluj, dedicat trup și suflet programului „O masă caldă”, are nevoie URGENTĂ de sânge

Un volunar din Cluj-Napoca, dedicat trup și suflet de 5 ani de zile programului „O masă caldă”, este grav bolnav și are nevoie urgentă de sânge.

 

Asociația „O masă caldă” a anunțat că unul dintre voluntarii săi, Dan Mihai Ionescu, implicat de 5 ani de zile în munca voluntară a ONG-ului, este grav bolnav.


 

După numeroase operații, starea lui s-a tot s-a agravat, iar acum are nevoie urgentă de sânge. 


Asociația face apel la oameni pentru a-l putea ajuta pe Dan:

„APEL PENTRU DONARE DE SÂNGE! Dragi prieteni, Vinerea Mare a fost una dintre ultimele zile în care l-am avut alături de noi la bucătăria OMC din Cluj pe Dan Ionescu, tipul simpatic cu ochelari și bască (înlocuită de bonetă în timpul pandemiei), campion la spălat vase mari și, per total, voluntar de bază de 5 ani încoace. Probabil îl recunoașteți din poze, dacă nu v-ați întâlnit oricum cu el în bucătărie.


După Paști era programată o pauză de câteva zile pentru o operație complicată, dar totuși de rutină. Din păcate, a fost începutul unei serii nesfârșite de operații foarte dificile, ultima având loc chiar ieri. Acum, Dan are nevoie urgentă de sânge! E un moment bun să îi întoarcem ajutorul pe care l-a oferit comunității noastre.

Dacă puteți face acest gest pentru Dan, vă rugăm să mergeți la Centrul de Transfuzie de pe strada Bălcescu 18, să anunțați că donați pentru Dan Mihai Ionescu, internat la ATI Chirurgie 2. Vă rugam apoi să ne lăsați un comentariu la această postare sau în privat, ca să putem anunța membrii familiei care țin legătura cu medicii. Mulțumim!”, a anunțat Asociația „O masă caldă”.


CITEȘTE ȘI:

Mâncare gratuită pentru elevii clujeni! Ce școli le asigură copiilor o masă caldă pe zi?
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter