Actualitate

O stradă din cartierul Andrei Mureșanu s-a transformat în „râu”. Șoferii circulă cu greutate. FOTO

Strada Brașov din cartierul Andrei Mureșanu din Cluj-Napoca a fost inundată în urma furtunii violente de miercuri după-masa.

 

 


Șoferii sunt nevoiți să circule prin apa adunată pe stradă după furtuna de doar câteva minute. Sistemul de canalizare din municipiu face cu greu față unor astfel de fenomene meteo extreme.

 


Și în comuna clujeană Florești au fost situații de același fel, strada Eroilor fiind complet inundată.

ISU Cluj a fost solicitat pentru a interveni în următoarele situații de urgență, în urma furtunii: copaci și stâlpi căzuți, bucăți din acoperișuri căzute, inundații în subsol:


„Până acum nu au fost înregistrate efecte de amploare ca urmare a fenomenelor meteo:  Au fost înregistrate două solicitări pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișuri de tablă, pe străzile Alexandru Vaida Voievod și Calea Mănăștur.

Un apel pentru a degajarea unui stâlp căzut pe strada Izlazului din Florești și unul pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe strada Giordano Bruno din municipiul Cluj-Napoca. Ultima solicitare este pentru evacuarea apei acumulate într-un subsol, situat pe str. Clinicilor din municipiul Cluj-Napoca.


Nu au fost produse daune materiale pentru persoane private. Au fost afectate fire de distribuție a energiei electrice, iar la fața locului au fost trimise echipe ale furnizorului de utilități”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Furtuna a făcut RAVAGII în Florești! Străzi INUNDATE și ploaie cu GHEAȚĂ. VIDEO

abonare newsletter