Actualitate

VIDEO. Bărbat și femeie, GRAV răniți într-un accident în Apahida. Trei mașini, implicate în incident

Două persoane au fost grav rănite într-un accident rutier produs la ieșire din Apahida. Impactul a avut loc între două mașini și un camion, iar victimele au fost duse la spital.

 

 


„Trei autospeciale și două echipaje SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident produs în apropiere de ieșirea din localitatea Apahida, înspre Dej.

 


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.40, iar la fața locului au găsit două autoturisme și un autocamion avariate.

Deși în apelul telefonic a fost precizat că sunt persoane încarcerate, la fața locului salvatorii au constatat că toți ocupanții erau ieșiți din autovehicule. Un bărbat și o femeie au primit asistență medicală de urgență, la fața locului, și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau în stare de conștiență și prezentau suspiciuni de multiple traumatisme.


Au mai fost consultate alte două persoane la fața locului fără a fi transportate la spital”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

„Conform informațiilor furnizate, pe centura ocolitoare Apahida a avut loc un eveniment rutier în următoarele circumstanțe: un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din comuna Florești,  și care se deplasa în direcția Cluj-Napoca - Dej tractat de un alt autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autocamion.


Urmare a impactului, conducătorul de 32 de ani, alături de o femeie, pasageră în același autoturism, au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.Testările cu aparatul etilotest au reieșit negative”, arată cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter