Actualitate

FOTO. „Ziua” ACCIDENTELOR, în Cluj. Tânără de 29 de ani, rănită într-un accident în Feleacu

O tânără de 29 de ani a fost dusă la spital, fiind rănită într-un accident rutier în Feleacu, spre Turda. În incident au fost implicate două mașini.

 

 


„O autospecială și un echipaj SMURD au fost dislocate în localitatea Felacu în urma unui accident rutier produs în această dimineață.

 


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.50, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

A fost consultată la fața locului o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, care a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La evaluarea primară aceasta prezenta afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță, prevenire a incendiilor și au sprijinit eliberarea carosabilului pentru reluarea traficului rutier”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


„Au fost implicate două autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, respectiv dinspre municipiul Turda înspre Cluj-Napoca. Autoturismul condus de o tânără în vârstă de 29 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în fața sa. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, transmit cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter