Actualitate

Marius Șumudică, implicat într-un accident! Mașina antrenorului CFR Cluj, lovită de un troleibuz

Antrenorul CFR Cluj Marius Șumudică a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca. Mașina acestuia a fost lovită de un troleibuz.

 

 


Marius Șumudică a vrut să vireze la dreapta pe un bulevard principal, dar a oprit ca să dea prioritate pietonilor, scrie digisport.ro

 


Atunci, un troleibuz a acroșat mașina antrenorului, neputând să evite impactul. 

În urma impactului, doar bara-spate și stopul din stânga mașinii lui Șumudică au fost avariate. Pagubele au fost minore, iar nimeni nu a fost rănit, iar Marius Șumudică a avut o discuție amicală cu șoferul troleibuzului.


Antrenorul CFR Cluj a mai fost implicat într-un accident rutier asemănător, în urmă cu patru ani, în traficul din București. Nici atunci nu a fost rănit nimeni, dar mașina lui Marius Șumudică a fost avariată mai grav. 

Accidentul s-a întâmplat pentru că antrenorul nu a păstrat distanța regulamentară, iar într-un moment a lovit cealaltă mașină. 


„Îmi pare rău că s-a întâmplat. Nu aveam viteză, cred că 30 hm/h, dar a frânat brusc și m-a luat prin surprindere. E vina mea. Mă bucur că nu e nimeni rănit și că doar ne-am speriat”, a spus atunci Marius Șumudică, pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI:


Șumudică, criticat după doar două meciuri la CFR Cluj: „Smecherie de bâlci! E degradant”

 

Șumudică, răspuns pentru cei care l-au criticat după Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1: „Trebuia să fie 7-0. Respectați-mă!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter