Actualitate

Tânăr de 19 ani, reținut pentru TRAFIC DE MINORI și tâlhărie. Minoră din Cluj, obligată să se prostitueze

Un tânăr de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspect de fapte de tâlhărie și trafic de minori. DIICOT Cluj a intrat pe fir și l-a prins la vamă.

 

 


„Un tânăr de 19 ani, bănuit de trafic de minori și tâlhărie, a fost reținut pentru 24 de ore, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj. Pe numele celui în cauză era emis un mandat de aducere, fiind depistat la data de 28 iunie în Punctul de Trecere a Frontierei Borș și condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în vederea audierilor.

 


Din cercetări a reieșit faptul că, acesta, alături de alți bărbați, ar fi racolat o minoră, în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției, în județele Cluj și Mureș.Suportul de specialitate în vederea depistării tânărului a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Cel în cauză urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


CITEȘTE ȘI:

A fost REȚINUT de polițiști agresorul care l-a ÎNJUNGHIAT pe un tânăr în plină stradă la Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter