Actualitate

VIDEO. Invazie de șobolani în Cluj-Napoca! Ghenele de gunoi din Mărăști, pline de ȘOBOLANI

Invazie de șobolani în Cluj-Napoca! Zeci de șobolani se ascund pe la ghenele de gunoi din cartierul Mărăști.

 

 


Mai mulți șobolani care se plimbau pe la ghenele de gunoi au fost suprinși de un clujean. Din imagini se observă cum aproximativ 10 șobolani, destuli de mari, se plimbă pe lângă ghena de gunoi de pe strada Călan din cartierul Mărăști.

 


Clujeanul care a filmat a făcut sesizare pe My Cluj și a sunat la Primăria Cluj-Napoca pentru a le spune ce se întâmplă în „orașul de cinci stele”.


Clujeanul dă vina pe firma de deratizare, care nu și-a făcut treaba, iar acum este invazie de șobolani pe la ghenele de gunoi.

„Dacă și în Cluj-Napoca am ajuns să avem ca și la București invazie de șobolani, atunci cineva nu-și face datoria. E invazie de șobolani pe lângă ghenele de gunoi.


Felicitări firmei de deratizare…”, a scris un clujean pe Facebook, și a adăugat mai multe poze și videouri prin care se observă cum șobolanii circulă prin cartier.

Bucureștiul, plin de șobolani

Clujeanul a făcut comparația cu Bucureștiul, unde această problemă este una destul de gravă. În ultima perioadă, au fost surprinși șobolani în vitrinele magazinelor, la produse alimentare, pe străzi, la ghene de gunoi, iar unii bcureșteni s-au trezit cu șobolani în casă.


O familie din București, care au apartament pe Calea Dorobanților, s-au trezit cu un șobolan în casă. Familia avea geamul deschis, iar ei bănuiesc că pe acolo a reușit să intre șobolanul.

Vecinii spun că din cauza gunoaielor neridicate la timp, şobolanii şi-au făcut galerii peste tot în București.

Ultimele Stiri
abonare newsletter