Actualitate

Zeci de clujeni „lăsați cu ochii în soare”! Agenția de turism și-a suspendat activitatea înainte de plecare

Zeci de români au rămas pe Aeroportul din Cluj, după ce agenția de turism care s-a ocupat de vacanțele lor, și-a suspendat activitatea, iar zborurile au fost amânate.

 

 


 

Vacanțele a zeci de oameni au fost distruse, după ce agenția prin care își rezervase un sejur în Grecia și-a suspendat temporar activitatea, informează observatornews.ro.


 

Oamenii trebuiau să plece de pe Aeroportul din Cluj spre Grecia, vineri, însă cursa a afost amânată, la fel și următoarele curse care erau programate pentru următoarea săptămână.


Românii trebuiau să fie deja pe plajele frumoase din Grecia, însă agenția de turism care s-a ocupat de vacanțele lor și-a suspendat activitatea, iar zborurile s-au amânat pentru următoarea săptămână, chiar dacă oamenii au platit vacanțele.

Azi ar fi trebuit să plecăm şi cu o zi înainte am fost informaţi că vacanţa noastră a fost suspendată, s-a verificat la hotel, în data de 18 rezervarea era încă activă, neachitată, nu, în data de 17 era activă, neachitată şi în data de 18 s-a şi anulat pentru că nu a fost achitată cu 24 de ore înainte de începerea călătoriei”, a spus o turistă păgubită, pentru susrsa citată.


Turiștii au plătit integral vacanțele, care nu au fost foarte ieftine. Un sejur de 7 zile pentru două persoane, la un hotel de 2 stele, pornește de la 500 de euro.

Compania a anunțat că a fost nevoită să își suspende activitatea din cauza unor intârzieri de acordare a licenţelor pentru piaţa est-europeană. Compania de turism a anunțat clienții că își pot reprograma vacanțele în septembrie sau chiar în 2022.


CITEȘTE ȘI:

Acuzații GRAVE în direcția polițiștilor clujeni după ce au refuzat să ajute un student din Israel: „Niște nenorociți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter