Actualitate

Acuzații GRAVE în direcția polițiștilor clujeni după ce au refuzat să ajute un student din Israel: „Niște nenorociți”

Un student din Israel care a venit să studieze la Cluj ne-a povestit o experiență neplăcută pe care a avut-o noaptea trecută.

 

 


Tânărul spune că în jurul orei 3 dimineața s-a îndreptat către blocul unde locuiește, dar nu putea să intre în apartament din cauza unor defecțiuni la interfon.

„Am sunat la 112 la ora 3 dimineața pentru o urgență.  Ușa de la blocul meu nu se deschidea și nu era curent în cartier, iar eu mă aflam în afara locuinței. I-am sunat și le-am spus să mă ajute ca pe un student. Am fost transferat la poliție, iar polițiștii mi-au spus să sunt la vecini la interfon, dar le-am spus că întreaga clădire este fără curent și oricum nu îi cunosc pe vecini. Ar fi trebuit să vină să mă ajute, nu să-mi închidă telefonul”, ne-a transmis tânărul.


Studentul de la USAMV a reușit să intre în cele din urmă în bloc după ce a bătut în ușă peste 20 de minute.

„Am bătut în ușa blocului 24 de minute până când un vecin s-a trezit și a venit să deschidă ușa. Poliția din România nu este pentru a te ajuta. I-am spus femeii cu care am vorbit la telefon că este singura care mă poate ajuta în acel moment, iar ea mi-a spus că îmi închide telefonul. Sunt niște nenorociți! Au vrut să dorm în stradă, singur într-un loc în care nu cunoșteam pe nimeni”, a declarat studentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter