Actualitate

FOTO. Bordurile dintr-un parc din Zorilor, periculoase pentru copii. Oricând s-ar putea întâmpla o tragedie

Un parc din Zorilor a ajuns într-o stare foarte rea. Copiii s-ar putea răni la orice colț sau agăța de bordurile distruse și ascuțite.

 

 


Un parc din Piața Zorilor, situat la intersecția străzilor Zorilor și Pasteur, zona BRD, a ajuns într-o stare deplorabilă. 

 


Bordurile s-au distrus în timp, iar acum prezintă un pericol mare pentru copii, care ar putea oricând să se agațe sau zgârie de ele. 

În galeria foto atașată materialului, într-o poza este surprins trotuarul pătat de sânge, lângă o bordură de acest fel. Mai multe bucăți de beton s-au destrămat din borduri. 


Tragedie în parcul Iuliu Prodan

O tragedie mare s-a petrecut la începutul luni iunie în parcul Iuliu Prodan din Cluj-Napoca. Un copac a căzut peste o mămică și peste copilul său de doar patru ani. Copilul era rănit la cap, iar mama avea mâinile rănite. Potrivit surselor monitorulcj.ro, copilul este în stare stabilă, iar rănile pe care le are nu sunt atât de grave.

Oamenii au sunat repede la 112 și au chemat o ambulanță, însă echipajul de pe ambulanță a ajuns abia dupa 40 de minute de la primul apel, spun martorii. Se pare că a existat și un motiv pentru care ambulanța a întârziat atât de mult. Cineva de la locul accidentului a sunat la 112 și a amânat intervenția, spunând că băiețelul este în drum spre Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), însă copilul era întâins pe jos speriat în tot acest timp, potrivit martorilor.


CITEȘTE ȘI:

PANICĂ într-un parc din Cluj-Napoca. Un copil, RĂNIT de un copac

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter