Actualitate

FOTO. 57 de căsătorii în weekend în Cluj-Napoca! Muzica a răsunat în restaurantele clujene

57 de căsătorii au avut loc în weekend în municipiul Cluj-Napoca. Muzica a răsunat în mai multe restaurante din oraș, chiar și până la ora 2:00.

 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a oficiat 57 de căsătorii doar în acest weekend. Edilul le urează tinerilor căsătoriți numai bine: 

 


„57 de căsătorii in acest Weekend in Cluj-Napoca! Mult noroc și «Casa de piatra» tinerelor familii!!”, a anunțat primarul pe pagina de Facebook. 


Mulți clujeni și-au închiria restaurante pentru a sărbători ziua căsătoriei lor. Muzica, de toate tipurile, a răsunat în restaurante chiar și până la ora 2:00. 

În ciuda pandemiei, clujenii au reușit să își îndeplinească acest vis și să se distreze în cinstea tinerilor căsătoriți. 


Programul restaurantelor s-a prelungit până la ora 2:00 pentru evenimentele private de tipul nunților și botezurilor, dar nu numai: 

„Art. 1 - Se propune ca activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunţi şi botezuri), să fie permisă până la ora 2,00. 


Nunțile, botezurile, mesele festive și parastasele pot fi organizate cu cel mult 70 de persoane în spații deschise sau 50 de persoane în spații închise, dacă incidența este sub 3 la mie și sunt respectate măsurile de protecție sanitară. La stabilirea numărului maxim de persoane, nu sunt incluși copiii cu vârsta mai mică de 16 ani. Numărul participanților poate fi mai mare dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva COVID-19 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și este asigurată o suprafață de minim 4 mp/persoană”, se arată în hotărârea de Guvern nr. 36.

Foto: Emil Boc

CITEȘTE ȘI:

250.000 de nunți și botezuri, AMÂNATE în pandemie. Cîțu: „Cu siguranță vor începe și evenimentele private”

 

Festivitățile, PERMISE de la 1 iunie. Nunți, botezuri și petreceri la capacitate maximă, DOAR cu persoane vaccinate

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter