Actualitate

Trei bărbați, reținuți de polițiști pentru că au bătut cu bestialitate un tânăr în Apahida

O bătaie crâncenă a avut loc în Apahida, între două grupuri de persoane. Trei bărbați au fost reținuți după ce au bătut cu bestialitate un tânăr.

 

 


Cei trei bărbați sunt bănuiți că ar fi folosit obiecte ascuțite precum cuțite, când au bătut un tânăr în Apahida.

 


„În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au efectuat trei percheziții, în localitatea Apahida, la locuințele unor bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 46 de ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în seara zilei de 4 iunie a.c., pe strada Tudor Vladimirescu din Apahida, s-ar fi desfășurat un conflict, între două grupuri de persoane, din localitatea Apahida, respectiv Jucu de Mijloc. 


Cei trei bărbați, care ar fi participat la respectivul eveniment, sunt bănuiți de agresarea fizică a unui tânăr, prin folosirea unor obiecte contondente și tăietor-înțepătoare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri de interes în cauză.


În urma administrării probatoriului, persoanele respective au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în vederea dispunerii altor măsuri preventive”, a transmis IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI:


Bătaie pe un loc de parcare în Florești. Două femei S-AU PĂRUIT la propriu în fața unui coafor, sub ochii unui copil! - VIDEO EXCLUSIV

 

CRIMĂ în Mihai Viteazu. O femeie a fost înjughiată de mai multe ori

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter