Actualitate

Frați minori din Cluj-Napoca, dispăruți de acasă. Polițiștii clujeni îi caută

Doi minori, fată și băiat în vârstă de 14, respectiv 12 ani din Cluj-Napoca au dispărut miercuri de acasă. Cei care îi văd, sunt rugați să sune la 112.

 

 


„Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că Lăcătuș Domnica, în vârstă de 14 ani și Lăcătuș Simion, în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca, au plecat de la domiciliu în data de 2 iunie, în jurul orei 16.00 însă nu s-au mai întors”, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 


Semnalmente Lăcătuș Domnica - înălțime 1,60 m, păr castaniu, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni kaki, bluză de culoare albă cu modele (scris) de culoare verde, încălțăminte sport albă.

Semnalmente Lăcătuș Simion - înălțime 1,40 m, tuns scurt, ochi căprui, îmbrăcat cu o bluză albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri, teniși albaștri cu alb.


„Persoanele care pot furniza orice informații despre minori sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, au mai transmis reprezentanții IPJ Cluj.

UPDATE: Cei doi frați au fost depistați de IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter