Actualitate

Când iese soarele și scăpăm de ploaie și frig? Prognoză meteo pentru 10 zile

În ultimul timp, Clujul a fost stăpânit de ploaie și frig. Vremea încă este foarte schimbătoare. Vezi prognoza meteo pentru 10 zile.

 

 


Vremea este încă rece la Cluj-Napoca marți, 1 iunie, maxima zilei fiind de 16 grade Celsius, iar cea a nopții de 9 grade Celsius, potrivit weather.com

 


Există posibilități de averse și vânt variabil, iar probabilitatea de ploaie este de 50%. Șansele de ploaie cresc pe timpul noții la 60%, la fel și umiditatea care va fi 82%. 

Zilele următoare vremea pare că-și revine, după care Clujul va fi stăpânit iar de ploi. Miercuri, 2 iunie, va fi înnorat, iar probabilitatea de ploaie va fi foarte scăzută - 15%. Miercuri crește și temperatura, maxim zilei fiind de 18 grade Celsius.


Șansele de ploaie scad considerabil joi, 3 iunie, când cerul e în mare parte înnorat. Probabilitatea de ploaie va fi de 8%, iar temperatura zilei de 19 grade celsius. Vineri, 4 iunie, vremea se încălzește ajungându-se la 21 grade Celsius, dar cerul va fi parțial înnorat și șansele de ploaie cresc la 19%. Sâmbătă, 5 iunie, meteorologii preconizează furtuni cu fulgere izolate care alungă vremea bună. Șansele de precipitații cresc la 43%, dar nu se face mai frig. Temperatura va fi  de 21 de grade Celsius. 

Duminică, 6 iunie, șansele de precipitații cresc la 50%, iar fenomene precum furtuni cu fulgere izolate vor fi prezente. Temperatura zilei crește la 22 grade Celsius. 


70% șanse de ploaie și furtuni, de săptămâna viitoare

- Luni, 7 iunie - furtuni cu fulgere, temperatura 22 grade Celsius, 71% șanse de ploaie
- Marți, 8 iunie - furtuni cu fulgere, temperatura 21 grade Celsius, 65% șanse de ploaie
- Miercuri, 9 iunie - furtuni cu fulgere izolate, temperatura 22 grade Celsius, 60% șanse de ploaie
- Joi, 10 iunie - furtuni cu fulgere izolate, temperatura 22 grade Celsius, 56% șanse de ploaie
- Vineri, 11 iunie - furtuni cu fulgere izolate, temperatura 22 grade celsius, 60% șanse de ploaie

În weekend-ul viitor se arată aceeași prognoză ca în ziua de vineri, furtunile nu vor dispărea, dar temperatura va rămâne mai ridicată. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter