Actualitate

Toate cartierele Clujului, PARALIZATE! Mașinile sunt bară la bară, în centru și la periferie. Polițiștii stau la ieșirea din oraș

Toate cartierele Clujului sunt paralizate! Mașinile sunt bară la bară, în centru și la periferie. Poliția s-a ascuns pe Traian Vuia, la ieșirea din oraș, unde traficul e relativ fluid.

 

 


Traficul din Cluj-Napoca este infernal la final de săptămână. Toate cartierele sunt paralizate, mașinile fiind bară la bară, atât în centrul orașului cât și la periferie, potrivit unei aplicații GPS, Waze.

 


Polițiștii se „ascund” pe Traian Vuia, chiar la ieșirea orașului, unde traficul este relativ fluid (VEZI galeria foto).

Cele mai aglomerate străzi sunt: strada Horea, Nicolae Bălcescu, Dacia, Anton Pann, Decebal, București, Emil Petrovici, Petru Maior, Piața Unirii, Virgil Onțiu, Ion Andreescu, Plopilor, Gordon Buron, Ghimeșului, Fabricii de Zahăr, Constantin Noica.


De asemenea, direcția Cluj-Napoca, Florești este foarte aglomerată, iar centrul orașului trebuie evitat, mai ales direcția dinspre Mărăști, unde se fac lucrări de modernizare sub trafic pe Bulevardul 21 Decembrie.

Ce soluții de descongestionare a traficului există? Azi e vineri, putea fi „vinerea verde“, cu transport în comun gratuit. Dar nu e! Acest lucru se va întâmpla doar după ce se va atinge „pragul psihologic” de 50%, estimările primarului Emil Boc, ar fi undeva pe 11 iunie.


Dar până atunci, ce soluții găsesc autoritățile locale pentru descongestionarea traficului din Cluj-Napoca?

Primăria municipiului Cluj-Napoca pune mereu polițiști locali care trebuie să se ocupe de dirijarea miilor de mașini, însă de cele mai multe ori, cum se întâmplă și azi, aceștia sunt de negăsit sau undeva la periferia orașului, unde circulația nu este chiar atât de mare.


Aglomerația din Cluj s-a îngreunat și mai mult de când a început modernizarea mai multor străzi din municipiul Cluj-Napoca, în zona centrală.

Situația traficului din Cluj-Napoca o găsești în galeria foto de pe site, unde se poate observa care sunt cele mai aglomerate străzi din Cluj în ziua de vineri, dar și care sunt străzile mai libere.

CITEȘTE ȘI:

Haos din cauza ploii, în traficul din Cluj. 15 polițiști locali pe care NU I-A VĂZUT NIMENI, au „fluidizat” miile de mașini din centru

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter