Actualitate

Șofer rămas ÎNCARCERAT după ce s-a izbit de un TIR în Poieni

Un bărbat de 51 de ani a rămas încarcerat după ce mașina sa s-a izbit de un TIR. Accidentul a avut loc în localitatea Morlaca din județul Cluj, iar bărbatul rănit a fost dus la spital.

 

 


Conducătorul unui vehicul, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Aiud, județul Alba, care se deplasa înspre Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus din sensul opus, de un bărbat de 61 de ani, din Miercurea Ciuc, județul Harghita. În urma evenimentului rutier, șoferul rănit în vârstă de 51 de ani a fost transportat la spital. Traficul în acest moment se desfășoară alternativ, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 


„Două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în această dimineață ca urmare a unui accident rutier produs în localitatea Bologa. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 5.50, iar la fața locului au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate, iar în ultima dintre acestea o persoană încarcerată.

Salvatorii au acționat cu echipamentele hidraulice pentru a depărta caroseria contorsionată peste bărbatul de cca 50 de ani și pentru ale extrage din autovehicul fără să-i agraveze leziunile suferite.
Bărbatul, în stare de conștiință și era cooperant, a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Pompierii au acționat pentru descarcerarea persoanei rămase blocată în autoutilitară, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și siguranță la locul intervenției, precum și pentru a sprijini eliberarea drumului pentru restabilirea traficului rutier”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter