Actualitate

Șoferul care a provocat TRAGEDIA în Pasul Tihuța NU a avut niciodată PERMIS de CONDUCERE! Trei tineri au murit pe loc

Șoferul din Cluj-Napoca care a provocat accidentul mortal din Pasul Tihuța nu a avut niciodată carnet de conducere.

 

 


Trei tineri au murit sâmbătă noaptea în Pasul Tihuța, județul Suceava, după ce un Maserati s-a răsturnat în afara drumului. Anchetatorii care se ocupă de caz au aflat că tânărul șofer de 30 de ani nu a avut niciodată permis de conducere.
 

Clujeanul aflat la volan a fost prins fără permis de conducere de polițiști în urmă cu un an, iar săptămâna viitoare urma să primească o sentință în acest dosar. De asemenea, șoferul se afla sub control judiciar pentru constituirea unui grup infracțional.


Accidentul din Poiana Stampei s-a soldat cu trei victime, toate fiind decedate în momentul în care au sosite echipele de interveție. Din primele date, se pare că șoferul conducea cu peste 150 km/h, iar mașina a ieșit de pe drum și ulterior s-a răsturnat de mai multe ori.

Pasagerii din mașina fatală, condamnați în trecut

Cei trei morți din accidentul petrecut în Pasul Tihuța s-au distrat sâmbătă noapte la o cabană din zonă și ulterior au decis să testeze puterea mașinii. Între timp, anchetatorii au mai descoperit că ambii pasageri din mașina fatală au fost condamnați în trecut pentru furt sau trafic de droguri.

abonare newsletter