Actualitate

O femeie și fiul ei, UCIȘI în curtea unei biserici din Argeș! Criminalul este chiar soțul femeii

O femeie și un băiat de doar 15 ani au fost uciși în curtea unei biserici. Suspectul principal este chiar soțul femeii, care a încercat să se sinucidă după comiterea crimelor.

 

 


O femeie și fiul său de doar 15 ani au fost uciși în curtea unei biserici din localitatea Mihăiești, din județul Argeș. Suspectul principal este chiar soțul femeii, care a fost reținut de polițiști, informează Digi24.

 


Soțul femeii a încercat să se sinucidă!

Soțul femeii de 42 de ani a încercat să se sinucidă după ce ar fi comis cele două crime, dar polițiștii l-au prins la timp. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital.

Adolescentul de 15 ani nu era fiul bărbatului care ar fi comis cele două crime. Băiatul provenea dintr-o relație anterioară pe care a avut-o femeia, potrivit sursei citate.


„IPJ Argeș a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din com. Mihăiești, sat Drăghici, un bărbat și-a agresat soția și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit, în urma cărora ambele victime au decedat. Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. Se fac cercetări”, se precizează în comunicatul IPJ Argeș.

CITEȘTE ȘI:


FOTO. Accident GRAV în Cluj! Un bărbat de 40 de ani a rămas prins în mașină

Ultimele Stiri
abonare newsletter