Actualitate

O stradă din Florești, plină de gunoaie în prima seară fără restricțiile de noapte. Tinerii au făcut un „picnic nocturn”. FOTO

Gunoaie aruncate pe o stradă din Florești, chiar din prima seară după ridicarea restricțiilor de circulație. Tinerii nu s-au deranjat și au aruncat toate ambalajele de la mâncare pe iarbă.

 

 


Cum au dispărut restricțiile de circulație, au apărut gunoaiele pe străzi. Pe strada Tineretului din Florești, tinerii au făcut un „picnic nocturn” și au aruncat toate gunoaiele pe jos, în spațiile verzi.

 


De când s-au ridicat restricțiile de circulație pe timp de noapte, oamenii au profitat și au ieșit afară pentru a se bucura de aer liber. Unii se pare că au dorit să facă un „pcnic nocturn”, însă nu s-au deranjat să ducă gunoaiele la coș, ci le-au lăsat aruncate pe spații verzi din Florești. Pozele sunt făcute pe strada Tineretului din comuna Florești și postate chiar de un floreștean care a rămas indignat după ce a văzut dezastrul produs chiar din prima seară fără restricții.

„Picnic nocturn pe Tineretului. S-au ridicat restricțiile de cirulație pe timp de noapte. Pozele vorbesc de la sine”, a scris un floreștean pe un grup de Facebook pentru oamenii care locuiesc în Florești.


Comuna Florești se luptă de mulți ani cu deșeurile aruncate pe Someș, dar și cu unii oamenii care locuiesc în comună și nu își dau interesul prea mult pentru a recilca sau pentru a-și depozita gunoiul menajer în punctele propuse de Primărie.

CITEȘTE ȘI:


Malurile Someșului, pline de gunoaie. Primar Florești: „Patru persoane vinovate au fost sancţionate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter