Actualitate

FOTO. Mașină RĂSTURNATĂ în Mărtinești. O femeie a fost transportată la spital

Mașină răsturnată în localitatea Mărtinești, din județul Cluj. O femeie a fost transportată la spital.

 

 


Accident în Mărtinești, după ce o femeie de 31 din Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul mașinii și a părăsit partea carosabilă. Echipajul de salvare au găsit o femeie întinsă pe jos, care era conștientă, dar nu coopera.

 


„Ca urmare a accidentului rutier din Mărtinești a fost alertată o autospecială și două echipaje SMURD, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile și o femeie întinsă pe jos lângă acesta.

Salvatorii i-au acordat primul ajutor calificat și au transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Femeia era în stare de conștientă, însă necooperantă”, potrivit ISU Cluj.


„Conform informațiilor primite, o conducătoare auto în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1E60, pe raza localității Mărtinești, din direcția Cluj-Napoca spre Turda, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.
În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter