Actualitate

Cum a devenit fata lui Emil Boc vedetă la 25 de ani. Și-a găsit „jobul” perfect pentru 2021

Cezara Boc, fata primarului Emil Boc, a devenit vedetă la doar 25 de ani și își croiește propriul drum fără să profite de numele tatălui său

 

 


Cezara a studiat Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și lucrează în prezent ca jurist, dar mai are un job ideal pentru 2021.

Fata lui Boc predă lecții pe Tik-Tok

Fata cea mare a lui Emil Boc predă lecții de drept într-un mod amuzant pe Tik Tok și are un adevărat succes pe cea mai urmărită rețea de socializare din ultimii ani.  Cezara se bucură de peste 4 milioane de aprecieri la clipurile pe care le postează și este urmărită de aproape 200.000 de utilizatori. Pe lângă Tik-Tok și postul de juristă, Cezara se pregătește intens de examen pentru intrarea la Barou.


 

@cezikezizezi

##drept##lectiededrept ##invatapetiktok ##juridic ##minori


♬ original sound - cezi

În urma succesului de pe Tik Tok, Cezara a obținut o serie de colaborări și demonstrează astfel că la 25 de ani se poate întreține singură și nu mai are nevoie de ajutorul celebrului său tată.

Emil Boc are o viața privată discretă

Edilul Clujului este căsătorit de peste 26 de ani cu soția lui Oana, cea care este lector Univ. Dr. La departamentul de Limba română și Lingvistică generală din cadrul UBB. Oana Boc are prezențe rare în public, fiind cunoscută ca o femeie discretă. Cu toate astea, soția primarului impresionează de fiecare dată la rare apariții în public.


În familia Boc o regăsim și pe Patricia, mezina familiei fiind studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Boc a cumpărat o casă la cerința soției

Emil Boc s-a remarcat în ultimii ani prin modestitate și declarația de avere „subțire” în comparație cu alți politiceni din românia. Edilul Clujului are un apartament modest în cartierul Zorilor și de curând și-a achiziționat o casă de vacanță în Câmpenești, o achiziție care a fost făcută la cerința soției.

Ultimele Stiri
abonare newsletter