Actualitate

FOTO. Coadă infernală la Centrul de Diagnostic și Tratament din Cluj. Așa „se respectă” distanțarea socială

Bolnavii stau înghesuiți la coadă pentru a intra în Centrul de Diagnostic și Tratament din Cluj-Napoca, iar distanțarea socială nu este respectată.

 

 


Zeci de oameni stau la coadă pentru a intra la Centrul de Diagnostic și Tratament (Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase) din Cluj-Napoca. Oamenii bolnavi stau la coadă unul lângă altul de cel puțin 30 de minute, iar distanțarea social nu este respectată deloc.

 


Singura măsură respectată de oameni este purtarea măștii de protecție, însă în unele cazuri aceasta nu este purtată corespunzător, adică nu acoperă și nasul.

La triaj este o singură asistentă, care este depășită de situație, iar oamenii spun să este extrem de lentă.


Se pare că oamenii au uitat de regulile impuse în contextul pandemiei și nu țin cont de distanțarea socială, iar majoritatea se plâng de faptul că stau la coadă de 30 de minute, iar triajul se face de o singură asistentă care se mișcă destul de greu și este depășită de situație.

monitorulcj.ro a cerut punctul de vedere la conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca  (SCBI) și va fi publicat imediat după ce ni se va răspunde la solicitare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter