Actualitate

Blue Air, prima companie aeriană din Europa certificată Biosafety Trust, pentru siguranța zborurilor

Blue Air este prima companie aeriană din Europa certificată BIOSAFETY TRUST, certificare care atestă siguranța activităților și zborurilor sale în contextul prevenirii bolilor transmisibile, inclusiv a Covid-19.

 

 


În urma auditului pentru obținerea RINA Biosafety Trust Certificate, Blue Air a devenit prima companie aeriană din Europa deținătoare a unei certificări care atestă siguranța activităților și zborurilor sale, în contextul prevenirii bolilor transmisibile, inclusiv Covid-19.

 


BIOSAFETY TRUST stabilește setul de bune practici pentru reducerea riscului de răspândire a epidemiilor în locuri publice, precum mijloacele de transport.

BIOSAFETY TRUST, un instrument de prevenire a răspânirii COVID-19

RINA a dezvoltat certificarea inovativă Biosafety Trust, primul cadru de certificare pentru sistemele de management concepute pentru prevenirea și atenuarea răspândirii infecțiilor, cu scopul de a proteja oamenii de amenințarea agenților biologici.


BIOSAFETY TRUST reprezintă un instrument creat pentru a gestiona efectele contextului epidemiologic COVID-19. Redresarea economică post-COVID-19 integrează ca prioritate permanentă prevenirea răspândirii infecției, în special pentru acele sectoare de activitate bazate pe adunări sociale. În acest sens, certificarea Biosafety Trust sprijină companiile în adoptarea de măsuri menite să reducă la minim riscurile de sănătate pentru angajați și clienți.

Organizațiile certificate Biosafety Trust își consolidează capacitatea de gestionare a riscurilor, îmbunătățindu-și capacitatea de a oferi servicii de calitate superioară și reducând costurile directe și indirecte cauzate de întreruperile de activitate.


Despre compania Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter