Actualitate

Bătrân din Cluj, dispărut de acasă. Familia nu a putut să dea de el. L-ați văzut?

Un bătrân dintr-un sat din județul Cluj a dispărut de acasă. Familia a încercat să dea de el, dar nu a reușit să-l contacteze.

UPDATE: „Bărbatul plecat voluntar în cursul zilei de ieri - CRISTEA  ALEXANDRU de 60 de ani - a fost depistat de către polițiști pe raza comunei Bobâlna”, a transmis IPJ Cluj.

 


Știrea inițială:

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Bobâlna, sat Bobâlna, a plecat de la locuinţa sa la data de 6 mai a.c., însă nu s-a mai întors.


 

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!


Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 09.00, CRISTEA ALEXANDRU, în vârstă de 60 de ani, din comuna Bobâlna, sat.Bobâlna, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

Semnalmentele persoanei :    

SEMNALMENTE - înălțime cca.1.78 m, cca. 77 de kg,  păr grizonat, ochi căprui, constituție astenică;


La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare închisă, pantaloni și bluză de culoare maro, șapcă cu cozoroc de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


CITEȘTE ȘI:

Copil de 10 ani, RĂPIT în Florești! Echipaje numeroase de POLIȚIE l-au căutat pe minor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter