Actualitate

Lovit în plin de un alt șofer, după ce a oprit mașina și s-a dat jos pe carosabil

Un bărbat din Hunedoara a fost lovit de un alt șofer din comuna Mihai Viteazu din Cluj, după ce primul a oprit mașina și s-a dat jos pe partea carosabilă. Acesta a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri.

 

 


Un accident a avut loc miercuri pe strada Armatei, din municipiul Turda din județul Cluj. Un bărbat din Hunedoara a fost lovit de un șofer din comuna Mihai Viteazu, după ce a oprit mașina pe carosabil și s-a dat jos din aceasta.

 


„Evenimentul rutier de pe strada Armatei, din municipiul Turda s-a produs, din datele inițiale, în următoarele circumstanțe: Conducătorul unui ansamblu de vehicule, în vârstă de 53 de ani, din județul Hunedoara, ar fi oprit pe partea carosabilă a direcției în care se deplasa, după care s-ar fi coborât din auto, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Mihai Viteazu, rezultând astfel vătămarea acestuia. A fost necesară transportarea acestuia la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj

abonare newsletter