Actualitate

Scandal la înmormântare în Huedin. O femeie, AGRESATĂ din cauza unor probleme din trecut

O înmormântare s-a lăsat cu scandal în Huedin, din cauza unor probleme din trecut. Conflictul a început când decedatul a fost condus la cimitir.

 

 


Mai multe persoane au fost implicate în scandal după ce o femeie de 43 de ani a fost agresată de un tânăr de 20 de ani.

 


„Patru bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, în urma unei stări conflictuale la care ar fi participat, pe traseul de deplasare al unui cortegiu funerar.

La data de 4 mai a.c. în jurul orei 15.30, în zona străzii Horea, din orașul Huedin, mai multe persoane care participau la funeraliile unei persoane au fost implicate într-o stare conflictuală, declanșată pe fondul unor divergențe din trecut.


Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Câmpia Turzii ar fi agresat-o fizic pe o femeie de 43 de ani, din Huedin, iar ulterior alte cinci persoane ar fi luat parte la incident, manifestându-se agresiv.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, alături de cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca au intervenit ferm, conflictul fiind aplanat, iar persoanele implicate conduse la sediul unității de poliție.


În cursul zilei de azi, cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani, din municipiul Câmpia-Turzii urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Clujenii au venit în număr mare la Slujba de Înmormântare a Episcopului Florentin Crihălmeanu

 

Înmormântare cu ZECI de persoane, printre care și MAGISTRAȚI, în plină pandemie de coronavirus

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter