Actualitate

Florin Cîțu: „Discutăm despre evenimente private pentru cei vaccinați. Vom avea evenimente pilot în Cluj”

Premierul Florin Cîțu a anunțat câteva măsuri de relaxare de la 1 iunie, bazate pe succesul campaniei de vaccinare. Cîțu susține că evenimentele private s-ar putea organiza pentru persoanele imunizate.

 

 


Printre relaxarea restricțiilor se numără și renunțarea la mască pe plajă, în drumeții, dar și organizarea de evenimente private pentru persoanele vaccinate.

 


Florin Cîțu susține că evenimente pilot de acest tip vor fi organizate în Cluj și București.  

„Este clar că putem vorbi despre fără mască pe plajă, de exemplu. Fără mască, dacă mergem la munte în drumeţie, etc., putem să mergem fără mască. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilităţi pentru persoane vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitate de 100% cu persoane vaccinate, la interior. Sau hoteluri, pe litoral, cu capacitate de 100% cu persoane vaccinate. Deci sunt lucruri la care ne uităm. Putem să vorbim de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate şi aşa mai departe. Vom avea aceste evenimente pilot în Bucureşti şi Cluj, dar eu sunt sigur că rezultatele vor fi bune şi putem să ne gândim la astfel de evenimente”, a declarat Florin Cîțu.


CITEȘTE ȘI:

Apelul disperat al unei clujence către premier: „Am amânat nunta UN AN. Vrem un răspuns clar la 1 iunie!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter