Actualitate

Premier: „Am dovedit că tradițiile creștine și măsurile anti-COVID pot fi respectate în egală măsură”

Florin Cîțu a transmis un mesaj românilor cu ocazia Sfântului Paște. El a precizat că tradițiile creștine și măsurile anti-COVID pot fi respectate în egală măsură.

 

 


Premierul României Florin Cîțu a transmis un mesaj cu ocazia Paștelui. El a ținut să precizeze că lupta încă nu s-a oprit și trebuie să fim uniți și puternici pentru a trece peste această perioadă dificilă. El a specificat că are încredere în credincioși că vor respecta toate măsurile anti-COVID.

 


„Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom reveni cât mai repede la normalitate. Eforturile individuale și comune își arată zi de zi beneficiile pentru sănătatea noastră, viața socială și economică. Renunțările noastre de până acum au dat și dau în continuare roade.

Depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate și echilibru. Este vital să menținem rigorile necesare unui trai în siguranță și să ne vaccinăm pentru a ne da șansa unul altuia la o viață cât mai aproape de normalitate.


Am convingerea că, alături de cei dragi, vom găsi în continuare surse de motivație și de perseverență pentru a trece cu bine acest exercițiu de răbdare și a dovedi că tradițiile creștine și măsurile de protecție împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură.

Credincioșilor care celebrează Sărbătorile de Paști le doresc sănătate, armonie, iar speranța să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi și, împreună, spre viitor” a scris Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook. 


CITEȘTE ȘI:

Mii de clujeni au participat la slujba de Înviere de la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca. GALERIE FOTO

 


 

abonare newsletter