Actualitate

Un nou centru de vaccinare în Cluj, deschis de firma Bosch

Un nou centru de vaccinare a fost deschis în Cluj, de către firma Bosch. Acesta se adresează angajaților companiei, precum și rudelor acestora.

 

 


Compania Bosch a deschis luni, 26 aprilie, un centru de vaccinare în Cluj. Imunizarea este gratuită și voluntară, fiind disponibilă tuturor angajaților companiei din regiunea Cluj, precum și a unei rude a acestora. Centrul se adresează totodată și furnizorilor Bosch, precum și personalului care lucrează la alte două companii din cadrul parcului industrial Tetarom III.

 


„Bosch continuă lupta împotriva răspândirii pandemiei COVID-19 și se alătură inițiativei Instituției Prefectului Județului Cluj, care vizează reducerea ratei de incidență în județ, prin găzduirea unui centru de vaccinare în cadrul fabricii din Cluj, începând cu 26 aprilie.

Centrul va asigura accesul facil la imunizare pentru toți angajații Bosch din regiune, precum și pentru toți angajații furnizorilor externi Bosch, care își desfășoară activitatea zilnică în cadrul unității de producție. De asemenea, noul centru de vaccinare va fi disponibil și pentru alte două companii amplasate în parcul industrial Tetarom III. În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare un membru al familiei sau o persoană cu care locuiește”, au transmis reprezentanții Bosch.


„Vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârșitul pandemiei”

Centrul este gestionat și coordonat de către Ministerul Apărării Naționale și de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea CNCAV) împotriva COVID-19. Cei din cadrul companiei asigură că personalul medical este unul specializat și pregătit corespunzător, monitorizând cu atenție întregul proces de imunizare. Persoanelor cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Național de Vaccinări.

„Sănătatea și siguranța angajaților noștri este o prioritate de top pentru noi și, în timp ce observăm răspândirea constantă a virusului, considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârșitul pandemiei și revenirea la o viață normală. Bosch a menținut o legătură strânsă cu autoritățile statului, pentru a sprijini campania națională de vaccinare.


De aceea, am primit cu deschidere propunerea inițiată de Instituția Prefectului Județului Cluj de a organiza un centru de vaccinare în cadrul locației noastre din parcul industrial Tetarom III”, a declarat directorul comercial al fabricii Bosch din Cluj, Monica Constantinescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter