Actualitate

Noi spații de cazare ale Hotelului Univers „T”, redate circuitului turistic după modernizare

Consiliul Județean Cluj anunță introducerea de noi spații de cazare ale Hotelului Univers „T” în circuitului turistic, după modernizarea acestora.

 

 


 

Complexul Hotelier Univers T***, societate comercială la care Consiliul Județean Cluj este acționar unic, a finalizat lucrările de modernizare și dotare a etajelor 3 și 4 ale cădirii. Cele 20 de camere, complet renovate, au fost redate circuitului turistic după o pauză de patru luni, necesară în vederea derulării lucrărilor.


 

„Am profitat de perioada aceasta mai puțin dinamică din perspectiva practicării turismului, pentru a moderniza o nouă parte a spațiilor din hotel. În cursul anului trecut a fost finalizată renovarea a încă două etaje, astfel încât acum Univers T este pe deplin pregătit pentru a primi turiștii, în condiții de confort și deplină securitate sanitară”, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.


Decizia demarării acestor investiții de îmbunătățire a esteticii și funcționalității spațiilor de cazare a fost justificată de dorința unei mai bune poziționări pe o piață hotelieră extrem de dinamică și competitivă, cum este cea a Clujului.

 


 

 


            Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe: 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter