Actualitate

VIDEO. Imagini de la cheful oprit ABUZIV de polițiști în Gilău:„Au venit 9 mașini de jandarmi și poliție. Ne-au dat cu spray”

Polițiștii clujeni au oprit o petrecere cu 20 de persoane organizată în weekend la o cabană din Gilău, însă sunt acuzați de abuz.

 

 


Polițiștii clujeni au oprit o petrecere cu 20 de persoane organizată în weekend la o cabană din Gilău, însă sunt acuzați de abuz. Monitorulcj.ro a stat de vorbă cu unul dintre petrecăreți și a obținut imagini de la petrecerea care s-a desfășurat în Gilău.

„A fost ziua unui prieten, dar noi am fost maxim 20 de persoane. Am făcut un live pe facebook și ne-am trezit cu Poliția peste noi pe la 12-1 noaptea. Au venit 9 mașini de jandarmi și poliție. Au spart poarta și au dat cu spray. Unii deja erau în camere și dormeau, dar nu au contat pentru ei. Un prieten a ajuns la spital după ce i-au dat cu spray și i-au ars corneea. Au intrat peste noi, ca peste niște infractori”, a declarat unul dintre participanți pentru site-ul monitorulcj.ro.


„Noi vom depune plângere împotriva lor pentru abuz și vom contesta amenzile. Tot ce am făcut a fost să ne strângem împreună familia și doi-trei prieteni. Noi ne întâlnim zilnic și unii dintre noi stăm împreună cu soția, prietena sau fratele care au fost acolo. A fost ceva distret, în familie, nu știu de ce a trebuit să se intervină așa”, a mai spus bărbatul.

Conform unui comunicat transmis de IPJ, În baza celor constatate au fost aplicate un număr de 26 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu Legea 55/2020 și Legea 61/1991R, în valoare totală de 15.500 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter