Actualitate

Magazinele, DESCHISE vineri până la ora 20:00, indiferent de incidență, în toate localitățile

Magazinele vor fi deschise până la ora 20:00 în următoarele două vineri, pe data de 23 aprilie și 30 aprilie, când e Vinerea Mare.

 

 


Guvernul a adoptat la prelungirea stării de alertă un document care prevede că în noaptea de Înviere restricțiile de circulație vor fi ridicate. Clujenii vor putea participa la slujbele religioase până la ce oră doresc.

 


Klaus Iohannis a anunțat că de Paște românii nu vor trebui să circule cu declarație pe propria răspundere.

Totodată, în hotărârea de guvern se arată că magazinele vor fi deschise până la ora 20:00 în zilele de vineri 23 aprilie, respectiv 30 aprilie (când este Vinerea Mare). Aceasta măsură se aplică în toate localitățile, indiferent de incidența cazurilor de COVID-19.


„Prin excepţie de la prevederile alin. (3) şi (4), în zilele de 23 aprilie și 30 aprilie 2021, operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, îşi pot organiza şi desfăşura activitatea în intervalul orar 5,00-20,00. În intervalul orar 20,00-5,00, operatorii economici pot activa doar în relaţia cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.”, se arată în anexa Hotărârii de Guvern.

CITEȘTE ȘI:


Mall-ul din Florești, închis la ora 18 în weekend. Vezi rata de incidență COVID și restricțiile pentru fiecare localitate

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter