Electric Castle

Emil Boc despre organizarea Untold și Electric Castle: „Dragi festivalieri, vă rugăm să vă vaccinați! Vaccinarea reprezintă pașaportul direct de intrare”

Emil Boc îndeamnă „festivalierii de toate vârstele” să se vaccineze pentru ca festivalurile Untold și Electric Castle să poată avea loc în această vară la Cluj.

 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a îndemnat „festivalierii de toate vârstele” să se vaccineze în număr cât mai mare, pentru ca festivalurile Untold și Electric Castle să poată fi organizate în această vară la Cluj.

 


„Mesajul premierului și al meu, de aici de la Cluj, este simplu: dragi festivalieri de toate vârstele, vă rugăm să vă vaccinați. Vaccinarea reprezintă pașaportul direct de intrare la festival și în aceste condiții sunt șanse foarte, foarte mari ca în august-septembrie să reluăm festivalurile la Cluj și în România. Totul depinde evident de rata de vaccinare”, a declarat Emil Boc, sâmbătă, la Digi24.

Premierul Florin Cîțu s-a aflat vineri într-o vizită la Cluj-Napoca, acolo unde a discutat cu organizatorii festivalurilor Untold și Electric Castle. Acesta a ținut să îi felicite pe clujeni pentru numărul mare în care au decis să se vaccineze, declarând totodată, că cel mai probabil, Clujul își va deschide economia înaintea altor mari orașe.


Boc crede că festivalurile vor fi organizate în această vară

„A fost o discuție de o oră pe care premierul a avut-o cu toți organizatorii marilor festivaluri de la Cluj. În principiu s-a stabilit ca toți să susțină o campanie de vaccinare la unison, fără precedent și extrem de consistentă. Totodată, se lucrează zilnic în echipele mixte Guvern-specialiști pentru a stabili condițiile de organizare a festivalurilor, astfel încât atunci când rata de vaccinare va atinge un anumit nivel, să putem anunța public aceste măsuri. De la 1 mai vrem să începem să anunțăm câteva elemente mai concrete cu privire la reluarea festivalurilor, însă totul este condiționat de vaccinare”, a mai precizat Boc.

Un obiectiv care se dorește a fi atins pentru ca festivalurile să poată avea loc începând din această vară este ca până la începutul lunii iunie, 5 milioane de români să fie vaccinați și 10 milioane până la finalul lunii august.


„Am mare încredere că aceste festivaluri vor putea fi organizate, sunt create toate condițiile pentru asta, dar acum trebuie să facem și noi ceva, și anume să ne vaccinăm. Eu am făcut-o, cu ambele doze de AstraZeneca atunci când mi-a venit rândul”, a explicat edilul clujean.

CITEȘTE ȘI


Concert ca la Barcelona, posibil din vară la Cluj. Boc: „Din luna iunie sperăm se întâmple și să repornim industria”

Ultimele Stiri
abonare newsletter