Actualitate

Protest anti-restricții pe Bulevardul Eroilor. Organizator: „Restricțiile sunt ilegale”

Un nou protest anti-restricții va avea loc în această zi pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Oamenii cer anularea restricțiilor de orice fel, iar vaccinarea să nu devină obligatorie.

 

 


Clujenii pregătesc un nou protest anti-restricții azi, 17 aprilie de la ora 15:00 pe Bulevardul Eroilor. Organizatoarea evenimentului, Ioana Coman a spus că protestul este aprobat de Pirmăria municipiului Cluj-Napoca.

 


De când s-au instaurat noile restricții care prevăd închiderea magazinelor la ora 18:00, iar circulația este restricționată după ora 20:00, cetățenii civici au pornit o serie de proteste anti-restricții, susținând în nenumărate rânduri că aceste restricții impuse de Guvern sunt ilegale.

Clujenii cer anularea restricțiilor de orice tip, iar vaccinarea anti-COVID să nu fie obligatorie, deși acest lucru nu se întâmplă în Europa, autoritățile precizând de la începutul campaniei de vaccinare că imunizarea nu va fi obligatorie, însă cei care se vor vaccina vor avea în timp anumite beneficii.


CITEȘTE ȘI:

Un nou protest în Cluj-Napoca împotriva restricțiilor date de Guvern. Organizator: „Tot ce au făcut autoritățile este un abuz”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter