Actualitate

Copiii au participat la protestul Dianei Șoșoacă din Cluj-Napoca, cu pancarte „Stop 5G!”, „Stop vaccinării obligatorii”

La protestul de duminică, 11 aprilie, din Cluj-Napoca au participat și copii, pe lângă senatoarea Diana Șoșoacă. Aceștia purtau după ei pancarte cu mesaje „Stop 5G” și „Stop vaccinării obligatorii”.

 

 


Alexandra Oană, consilier local USR, a scot în evidență faptul că la protestul de duminică, 11 aprilie, au participat și copii. Aceștia aveau pancarte cu mesaje conspiraționiste, anti-restricții și, unele dintre ele, greșite.

 


Printre mesajele pe care le aveau pe pancarte se numără: „Stop 5G”, „Corpul meu, alegerea mea”, „Vrem școală normală, fără mască” și „Stop vaccinării obligatorii”, deși în România vaccinarea este voluntară.

„Nu ai cum să nu admiri «flexibilitatea» votanților AUR. Ei îmbrățișează și idei mai avansate, dar își rezervă dreptul de a alege când și cui se aplică. Obligația de a purta mască pentru a limita răspândirea unui virus? Nici vorbă, e corpul lor, deci e decizia lor.
Atunci și femeile…. Ah, nu, pentru ele decidem noi dacă să devină sau nu mame. Copii la proteste? Desigur, e dreptul lor! Deci și Greta… Ah, nu, Greta să își vadă de copilărie că e folosită să promoveze agenda altora”, a punctat consilierul local, Alexandra Oană.


Foto: Facebook Alexandra Oană

CITEȘTE ȘI:


Diana Șoșoacă, întampinată de Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului. VIDEO

 

PROTEST anti-restricții la Cluj-Napoca! Diana Șoșoacă: „Toți vor avea parte de plângeri PENALE”. VIDEO/FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter