Actualitate

Trei femei din Cluj-Napoca, bănuite că au FURAT de 5.000 de lei! Polițiștii le-au percheziționat casele

Trei femei din Cluj-Napoca sunt bănuite de furt calificat în formă continuă. Polițiștii au făcut percheziții la locuințele lor.

 

 


Polițiștii din Cluj-Napoca au demarat două perecheziții la domiciliu în cazul unui dosar de furt calificat în formă continuă.Două femei în vârstă de 27, respectiv 49 de ani, din Cluj-Napoca sunt bănuite că ar fi furat diferite produse din magazine, în valoare de 5.000 de lei. Activitatea lor s-a desfășurat din luna noiembrie 2020, până în luna martie a acestui an.

 


De asemenea, este cercetată și o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Iara, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind bănuită că, împreună cu celelalte două persoane, la data de 23 noiembrie 2020, ar fi furat diferite produse.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri de interes, prejudiciul fiind recuperat în proporție de circa 50 la sută.


În baza probatoriului administrat, la data de 2 aprilie a.c., cele două femei de 27 și 49 de ani au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentate instanței, față de acestea fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter