Actualitate

Drumul pietruit din Hoia dă bătăi de cap bicicliștilor, dar face loc pentru mașini, mici și manele. FOTO

Un biciclist din Cluj s-a plâns de noul drum pietruit din Hoia Baciu, care le dă bătăi de cap celor care trec pe acolo cu bicicleta. Odată cu apariția acestui drum, zona s-a umplut de mașini și oameni care stau la mici și manele în pădure.

 

 


Un biciclist „a scos la lumină” schimbarea enormă pe care a făcut-o apariția unui drum pietruit în pădurea Hoia Baciu.

 


Deși înainte zona nu era accesibilă cu mașina și zeci de bicicliști se deplasau pe acolo, în prezent, din cauza drumului pietruit situația este total diferită.

Rolurile s-au inversat, iar zeci de mașini trec prin zona respectivă pentru că drumul pietruit din Hoia Baciu le-a „făcut loc”. Oamenii au început chiar să se adune în pădure pentru a prepara mici și asculta manele.


„Ieri am facut prima tura cu bicicleta pe anul acesta în Hoia pe drumul pietruit. Era traseul practicat de noi foarte des, este absolut groaznic pentru biciclete. În general vedeam zeci de bicicliști și foarte puține mașini. De data aceasta a fost fix invers, zeci de mașini care au ajuns în zone în care anul trecut nu era nici o șansă să ajungă, dar acum cu drumul nou sunt peste tot și maxim zece bicicliști. ATV-uri, mașini de off-road, mici și manele. O pădure care este un simbol pentru Cluj e complet distrusă. Extrem de trist”, a scris într-o postare un biciclist din Cluj.

Sursă foto: Clujul Civic

Ultimele Stiri
abonare newsletter