Actualitate

Pompierii din Cluj au intervenit la ȘAPTE evenimente în doar două ore. Patru au fost incendii

Pompierii din Cluj au intervenit la șapte evenimente în doar două ore. Patru dintre acestea erau incendii.

 

 


Echipajele ISU Cluj au intervenit la patru incendii, două accidente rutiere și la salvarea unei bovine căzute într-un lac de acumulare din Florești.

 


Cele șapte intervenții s-au desfășurat în două ore.

„Echipajele ISU Cluj au răspuns, într-un interval de două ore, la șapte intervenții produse în locații deferite din județ, fiind dislocate echipe specializate pentru a stinge trei incendii de vegetație uscată, un incendiu de autoturism, pentru a gestiona urmările a două accente rutiere și pentru salvarea unei bovine căzute în lacul de acumulare din localitatea Florești”, a transmis ISU Cluj.


Un accident rutier a avut loc în municipiul Dej, pe strada 1 Mai și a fost soldat cu două victime. Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a rămas încarcerat. Pompierii au utilizat sculele hidraulice și targa cu lopeți pentru a asigura accesul salvatorilor la victimă.

„O autospecială și un echipaj SAJ au intervenit în urma unui accident rutier produs pe str. 1 Mai din municipiul Dej. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.10 minute, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat un bărbat de cca 60 de ani, în stare de conștiență și cooperant.


Pompierii au utilizat sculele hidraulice și targa cu lopeți pentru a asigura accesul salvatorilor la victimă, precum și extragerea acesteia cu toate măsurile necesare pentru a evita agravarea leziunilor suferite. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, împreună cu o femeie, în vârstă de cca 60 de ani, pasageră în autoturism.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter