Actualitate

Accident pe strada 1 Mai, Dej, între o mașină și un TIR! Două persoane, transportate de URGENȚĂ la spital

Un accident rutier s-a produs pe strada 1 Mai din Dej, județul Cluj, în care au fost implicate o mașină și un TIR.

UPDATE:

Bărbatul de 60 de ani era încarcerat. Pompierii au utilizat sculele hidraulice și targa cu lopeți pentru a asigura accesul salvatorilor la victimă.


„O autospecială și un echipaj SAJ au intervenit în urma unui accident rutier produs pe str. 1 Mai din municipiul Dej. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.10 minute, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat un bărbat de cca 60 de ani, în stare de conștiență și cooperant.

Pompierii au utilizat sculele hidraulice și targa cu lopeți pentru a asigura accesul salvatorilor la victimă, precum și extragerea acesteia cu toate măsurile necesare pentru a evita agravarea leziunilor suferite. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, împreună cu o femeie, în vârstă de cca 60 de ani, pasageră în autoturism."


 

Știre inițială:


Incidentul a fost soldat cu două victime, care au fost transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

 


Este vorba de un bărbat de 59 de ani și o femeie în vârstă de 66 de ani.

IPJ Cluj a transmis mai multe detalii:


„Accident rutier pe strada 1 Mai din municipiul Dej

Conducătorul unui ansamblu de vehicule, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Oradea, care se deplasa pe strada 1 Mai, din municipiul Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat 59 de ani, din comuna Târlișua, județul Bistrița-Năsăud, care s-ar fi pus în mișcare cu intenția de a pătrunde pe banda a 2-a a sensului de mers.

În urma evenimentului, bărbatul de 59 de ani și o femeie de 66 de ani, din municipiul Dej, pasageră drepta-față în autoturism, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter