Actualitate

„Flori pentru salvatori”, un gest de milioane. Clujenii au dăruit flori medicilor din Cluj-Napoca, Dej și Huedin. GALERIE FOTO

Câțiva clujeni, membri ai Dispora Europeană, au luat spitalele la rând pentru a dărui flori medicilor din Cluj-Napoca, Dej și Huedin.

UPDATE: Acțiunea a avut loc în toată țara, unde echipele locale Diaspora Europeană au împărțit flori medicilor.

 



Clujenii, membri ai Disapora Europeană, au făcut un gest de milioane pentru a le mulțumi medicilor și personalului medical din spitalele din municipiul Cluj-Napoca, Dej și Huedin pentru munca depusă.

 


Acțiunea desfășurată în cele trei orașe din județul Cluj face parte din campania „Flori pentru salvatori”:

„Clujenii au luat spitalele la rând, la fel la Dej și la Huedin. Cei din urmă vor fi cei dintâi și la acțiunea „Flori pentru salvatori”. Vă mulțumim din suflet  tuturor pentru implicarea masivă în toată România”, a transmis pe Facebook Diaspora Europeană Oficial.


În timp ce protestatarii jignesc medicii, iar unii oameni chiar îi numesc „asasini”, clujenii care au împărțit flori medicilor ca un semn de mulțumire pentru munca depusă în pandemie aleg să privească dincolo de aparențe și să îi aprecieze pentru efortul pe care îl fac zi de zi.

Sursă foto: Diaspora Europeană Oficial.


CITEȘTE ȘI:

Medic la Boli Infecțioase Cluj: „Am avut momente de frică și frustrare. Nu voi pleca urechea când ne numiți asasini”

 


Mărturii cutremurătoare dintr-un spital COVID: „Trei sferturi dintre pacienții care NU sunt la ATI fac forme GRAVE”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter