Actualitate

INCIDENT ȘOCANT! Un copil de 13 ani a ÎNJUNGHIAT cu un cuțit o fată la Iulius Mall

O fată de 17 ani a fost atacată cu un cuțit în parcarea Iulius Mall din Cluj-Napoca.

 

 


Un incident incredibil s-a petrecut marți după-amiază în zona Iulius Mall din Cluj-Napoca. O fată de 17 ani a fost înjunghiată cu un cuțit de un copil de doar 13 ani. Din fericire, victima nu a suferit răni grave și a reușit să scape doar cu răni ușoare.

„Poliția a fost sesizată despre producerea agresiunii în cursul serii, în jurul orei 19.15. În urma semnalării incidentului a fost constituită echipa operativă în vederea efectuării cercetărilor și stabilirii circumstanțelor în care fapta a avut loc.
Tânăra de 17 ani ar fi fost agresată cu un obiect ascuțit-înțepător, de către o persoană de sex masculin pe care nu o cunoștea, în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial din municipiu.
În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, a transmis IPJ Cluj.

abonare newsletter