Actualitate

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, numit în comisia de selecție a membrilor CA al Aeroportului Oradea

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, a fost numit membru în comisia de selecție a candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de administrație al Aeroportului Oradea.


 

Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, face parte din comisia de selecție a candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de administrație la Regia Autonomă „Aeroportul Oradea”.


 

Comisia este compusă din:


Președinte: Gal Călin Grațian – Vicepreședintele Consiliul Județean Bihor;

Membri: David Ciceo, Director General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj;


Roșan Mihaela – Consilier juridic la Compartimentul juridic;

Secretar: Negru Mărioara – Consilier Compartimentul resurse umane.


Componența Comisiei de selecție a candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de administrație la Regia Autonomă „Aeroportul Oradea” a fost modificată întrucât, începând cu data de 4 martie, fostului președinte al comisiei, lui Onița Lucian Cristian, i-a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcției, acesta revenind în funcția deținută în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Bihor.

David Ciceo este Director General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, Președinte al Asociației Aeroporturilor din România, Membru al Consiliului Director al Airports Council International - World Governing Board, Membru al Consiliului Director al Airports Council International - Europe Board, Membru al Consiliului Director al IAPCoP (International Airport Professional Community of Practice).


David Ciceo a condus și dezvoltat Aeroportul Internațional Cluj în ultimii 26 de ani, transformându-l în cel de-al doilea aeroport din România și un important aeroport de dimensiuni medii din Europa Centrală și de Est.

CITEȘTE ȘI

A fost inaugurat zborul Cluj-Londra Heathrow. 14 noi destinații-cheie în Europa de pe Aeroportul Cluj. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter