Actualitate

Au fost depistate cazuri de COVID-19 în Primăria Apahida. Centrul de vaccinare din comună încă așteaptă dozele de vaccin

În Primăria Apahida au fost depistate trei cazuri de COVID-19, a anunțat primarul comunei. De asemenea, edilul speră ca centrul de vaccinare din comună să fie deschis pe 10 aprilie.

 

 


Au fost depistate trei cazuri de COVID-19 în Primăria Apahida. Este vorba despre trei oameni care lucrează la un compartiment al Primăriei, a anunțat primarul comunei Grigore Fati.

 


„Avem și în primărie în acest moment, de la un compartiment, trei persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Se vede că este o zonă în care vin mai mulți cetățeni, deși foarte multe documente le putem emite și online. Însă, mulți cetățeni încă preferă să vină să vadă documentul în mână. Noi avem anumite restricții în primărie și sper ca în viitor să scadă rata de infectare”, a declarat Grigore Fati, la un radio local.

Centrul de vaccinare din Apahida este dotat, dar așteaptă dozele

În ceea ce privește vaccinarea, primarul a spus că Centrul de vaccinare de la Căminul Cultural din Sânnicoara este dotat de la începutul anului 2021, doar că vaccinurile nu au sosit. Cele două vaccinuri care vor fi folosite sunt Pfizer și Moderna, iar primarul speră ca în 10 aprilie să reușească să deschidă centrul.


„De asemenea, sper să deschidem centrul de vaccinare, care precizez că nu este la latitudinea primarului când îl deschide. Noi l-am pregătit din luna decembrie, am angajat medici, asistente, registratori și așteptăm să vedem ce se întâmplă.

Tipul de vaccin folosit va fi de la Moderna și Pfizer, în urma discuțiilor pe care le-am avut la Prefectură și la DSP Cluj. Avem două cabinete de vaccinare într-un singur centru și sper să-l deschidem undeva în jur de 10 aprilie. În momentul în care vom primi confirmarea, vom anunța cetățenii să știe să vină la vaccinare. Sunt deja vreo 1.500 de persoane programate”, a mai spus Grigore Fati.


CITEȘTE ȘI:

FOCAR de COVID19 la Primăria Apahida. Zeci de angajați sunt POZITIVI

Ultimele Stiri
abonare newsletter