Actualitate

Protestele se țin lanț în Cluj-Napoca! Zeci de clujeni protestează pe Calea Mănăștur. VIDEO/FOTO

Protestele anti-restricții continuă la Cluj! Zeci de clujeni protestează pe Calea Mănăștur față de noile restricții impuse de Guvern.

 

 


Se pare că oamenii nu se lasă și continuă să protesteze, cu speranța că Guvernul va lua atitudine și vor relaxa restricțiile. Oamenii se plâng de faptul că noile restricții sunt absurde, iar programul lor este dat peste cap. Zeci de clujeni protestează pe Calea Mănăștur, iar mai multe mașini de poliție au intervenit pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare.

 


Clujenii nu sunt deloc mulțumiți de noile restricții, care prevăd închiderea magazinelor de la ora 18:00 în ziele de weekend, iar circulația este interzisă după ora 20:00. Clujul se apropie încet, dar sigur de restricțiile cele mai dure prevpzute în legislație. Dacă municipiul va înregistra rata de incidență de peste 7,5 la mie, aceste restricții se vor aplica pe parcusul întregii săptămâni. În momentul de față, rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 7,14 la mia de locuitori.

Val de proteste la Cluj!

Începând cu data de 28 martie, clujenii au protestat în fiecare zi față de noile restricții. Primul protest a fost în Piața Unirii, unde peste 100 de oameni au cerut redeschiderea sălilor de sport, ele fiind închise în Cluj-Napoca din cauza ratei de infectare cu COVID-19, care este de 7,14 la mia de locuitori.


Ieri, 29 martie, protestele au continuat față de restricțiile impuse. Protestul, organizat de AUR, condus de liderii galeriei „U” Cluj, a început de la ora 17:00 în fața Prefecturii Cluj. Clujenii au cerut cu disperare relaxarea restricțiilor.

Sursă foto: info trafic


CITEȘTE ȘI:

Protest anti-restricții la Cluj: „Jos Guvernul terorist”. Pancartele „strigă”: „Restaurantele mor de foame”. GALERIE FOTO

 

abonare newsletter