Actualitate

Proteste dure în toată țara. Ultrașii din galeriile de fotbal au creat haos în București și Craiova

Mii de români au protestat ieri, 29 martie, în cele mai importante județe din țară împotriva restricțiilor COVID-19.

 

 


Oamenii au protestat în număr mare în București, Craiova, Sibiu, Brașov, Timișoara, Brăila sau Cluj-Napoca, în cele mai multe dintre orașe fiind conduși de galeriile de fotbal. La Craiova protestatarii s-au îmbrâncit cu forțele de ordine și o persoană s-a ales cu capul spart.

Cei care s-au strâns în marile orașe din țară au strigat împotriva Guvernului Cîțu, dar și împotriva lui Raed Arafat. Mai multe măști de protecție au fost arse în stradă.


Polițiștii au fost nevoiți să ridice cu forța mai mulți protestatari din Sibiu și București care au devenit agresivi și nu au dorit să poarte masca de protecție.

Situația a fost încinsă și la Brăila, acolo unde un grup de 12 minori a intenționat deplasarea pe un alt traseu și distrugerea unui indicator rutier. Intervenția jandarmilor a urmărit prevenirea distrugerii indicatorului și menținerea deplasării grupului împreună cu ceilalți protestatar.


Protestele s-au întins până după ora 22:00 în cele mai multe dintre orașele din România, în ciuda faptului că există restricții clare cu privire la circulația după acest interval.

Ultimele Stiri
abonare newsletter