Actualitate

Prefectul Clujului, despre protestul împotriva restricțiilor: „Dacă e civilizat, nu văd vreo problemă”

Clujenii au organizat un protest împotriva noilor restricții și urmează să iasă din nou în stradă. Prefectul de Cluj, Tasnadi Szilard, spune că atâta timp cât manifestația e civilizată, nu reprezintă nicio problemă.

 

 


Peste 100 de clujeni au protestat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:00 față de noile restricții care duc la închiderea sălilor de sport. Oamenii prezenți la protest au făcut o serie de fandări și genuflexiuni ca semn de protest.

 


Prefectul Clujului, Tasnadi Szilard, a declarat pentru monitorulcj.ro că protestele nu reprezintă o problemă. El spune că exprimarea nemulțumirilor este dreptul fiecăruia.

„Este dreptul fiecărui cetățean să-și exprime nemulțumirile în vreun fel. Cât timp protestul este unul organizat, civilizat și sunt respectate normele în vigoare, nu văd vreo problemă. Eu sper că fiecare participant în actul administrativ va gestiona cu responsabilitate această perioadă, pentru că sănătatea publică nu se rezumă la o persoană anume”, a declarat pentru monitorulcj.ro Tasnadi Szilard, prefect de Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Clujenii se pregătesc de un alt protest? „Ori ieșim cu toții și le spargem capul ori stăm acasă”

 


Protest împotriva noilor restricții! Peste 100 de clujeni vor ca sălile de sport să rămână deschise. VIDEO/FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter