Actualitate

Scandal la înmormântarea Corneliei Catanga. Soțul artistei: „Doar nu o veni Poliția să mă împuște”

Soțul Corneliei Catanga a izbucnit într-un moment de durere și s-a certat cu oamenii prezenți la înmormântare: „Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni Poliția să mă împuște”.

 

 


Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a izbucnit și s-a certat cu oamenii care au venit la înmormântarea artistei. El a refuzat să o înmormânteze pe iubita artistă înainte ca toți prietenii să vină și să își ia rămas bun, potrivit stirilekanald.ro.

 


Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru au trecut prin momnte grele atunci când au fost nevoiți să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Soțul artistei a fost revoltat de modul în care a fost înmormântarea, adică în condiții speciale din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Regina muzicii lăutărești a murit!

Soțul artistei a fost fruios că nu a putut să îi ofere Corneliei Ctanga o înmormântare demnă de o regină a muzicii lăutărești și s-a certat cu toți cei prezenți în Cimitirul Ghencea din Capitală. Iubita artistă a murit după ce a fost infectată cu COVID-19.


„Trebuie să aibă o slujbă. O să stau aici până diseară, să vină lumea. Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o.

Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni Poliția să mă împuște.


Poți fi pozitiv. Aici dacă ai strănutat și tușit puțin ești bolnav de COVID. Nu mai pot, vă rog să mă credeți, deja sunt terminat”, a spus Aurel Pădureanu, potrivit spynews.ro.

Fiul artistie regretă că nu i-a putut oferi mamei sale o înmormânatre creștinească

De asemenea, fiul artistei este puternic îndurerat de cele întâmplate și regret faptul că nu i-a putut oferi mamei sale o înmormântare creștinească, unde toți apropiați artistei să vină și să își ia rămas bun.


„Am vrut să o înmormântăm pe mama mâine dar nu s-a putut. Așa că suntem la groapă și într-o oră o înmormântăm. Ne-a dat-o în coșciug sigilată. O înmormântăm fără coroane și flori. Acum i-am cumpărat o coroană. Atât are mama pe ultimul drum”, a afirmat Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, conform playtech.

CITEȘTE ȘI:

Situație GRAVĂ la Cluj! În ultima săptămână au murit 41 de oameni infectați cu COVID-19

Ultimele Stiri
abonare newsletter